Gratis games op het internet

Het hebben van free spins is voor slots spellen een must. Door middel van het weggeven ervan krijg je een veel grote doelgroep. Dat komt omdat je ze gratis krijgt. Door middel van het spelen van een spel. Dit wordt veel gedaan zowel in het Casino als het online gokken. Ook gebeurt het als je gratis een spel kan spelen op bijvoorbeeld je telefoon. Zo kan je om de zoveel uur een gratis spin krijgen. Ook tijdens het spelen van het spel kan je gratis spins krijgen. Dit krijg je door 3 van dezelfde icoontjes te hebben in een beurt. Doordat je dit niet elke keer krijgt denkt je geest dat het een soort van een kleine overwinning is. Je lichaam maakt dan dopamine aan. Dit is een stofje wat er voor zorgt dat je hersenen geactiveerd worden met een gevoel dat je nog een keer wilt. Het kan zelfs zo goed werken dat je er een verslaving van krijgt. Daar wordt door alle goksites een stokje voor gestoken, want ook hen willen natuurlijk niet dat het gebeurd. Daarom hebben sommige sites een x bedrag wat je per dag kan uitgeven. 

Welke leeftijd moet je hebben

Ook zit er een leeftijd plicht op. Zo moet je bijvoorbeeld 18 jaar zijn om legaal te mogen gokken. Net als deze regels zijn er veel meer regels. Alleen zijn die regels voor zowel de gok bedrijven als voor de mensen die er gebruik daarvan maken enorm verwarrend. Niet veel mensen weten nou precies wat alle regels zijn. Daarom wordt er meer bekent en meer duidelijkheid gevraagd door de mensen. De overheid had daarop gereageerd dat het ook komt. De wet en regelgeving wordt daarom ook in 2021 aangepast zodat het voor veel mensen duidelijkheid komt. Niet bij ieder spel moet je 18 jaar zijn. Zo zijn er ook spellen die gratis te downloaden zijn  voor iedereen. Zelf voor kinderen van 5 jaar oud. Dit komt omdat er bij sommige slots spellen geen leeftijd op zit. Daarom is het dan de verantwoordelijkheid van de ouders om goed in de gaten te houden wat hun zoon of dochter doet op bijvoorbeeld de telefoon of de tablet. 

Bij online games is dit nog vaak erg lastig te controleren. Als je namelijk een spel koopt bij een fysieke winkel dan wordt er goed op de leeftijd gelet. Daarom zie je vaak dat games met een hoge leeftijdsgrens wordt gekocht door de ouders. Dit is dan de keuze die door de ouders wordt gemaakt. Hier kan een maker niks aan doen, Ouders kunnen dan ook niet zeggen dat het kind het niet mag spelen. Ze kopen het namelijk voor het kind. Natuurlijk kopen ze het vaak pas als ze denken dat het kind er klaar voor is.